top of page

KONTAKTA OSS

Adress: Frescati Hagväg 18, 114 19 Stockholm, Sweden

Postadress: Box 19064 10432 Stockholm


STYRELSEN

Vill du hjälpa styrelsen och klubben att utvecklas? Hör av dig!

Nedan följer info om vår styrelse och vem man ska vända sig till...

Anna-Luisa.PNG

ORDFÖRANDE

Anna-Luisa är medlem sedan 10 år tillbaka och har jobbat flitigt som styrelseordförande som genererat flera bidrags inkomster och skapat en trevlig öppen atmosfär. Hon har ott i nästan 20 år och vunnit guld i SM inomhusrodd 2021.

VICE ORDFÖRANDE

Max har funnits med klubben sedan

Max 1 ARF styrelsen.PNG
Andre B.PNG

SEKRETERARE

Andre har varit med i ARF roddklubb sedan x och är en trogen sekretera som sett klubbens utveckling. Andre har deltagit ett antal gånger Vaxholms distansen och många andra lopp.

BÅTHUSINTENDENT

Håkan Rehle har rott sedan x och han har tävlat mycket inom distans lopp. Han är oftast den första ut på vattnet efter isen har smält. Han har flitigt jobbat med att förbättra ARF's lokaler. Han är även ansvarig för uthyrningen av lokalen som står för stor del av ARF's intäkter.

 

Är du intresserad av att hyra lokalen? Hör av dig till Håkan!

Håkan.jpg
Connla profil pic ARF_edited_edited.jpg

RODDCHEF TÄVLING

Connla är head coach för tävlings lagen hos Akademiska Roddföreningen. Han har coachat i mer än 10 år och är en utbildad coach. Han började ro vid 13 års ålder och har i sin rodd karriär vunnit guld i Irländska mästerskapen. Flera av de roddare han coachar ror på landslagsnivå. Vill du träna hårt och tävla kan du höra av dig till Connla.

RODDCHEF MOTION

Annemarijn är ansvarig för att organisera öppen rodden, fritids rodd. Hon har gjort ett fantastiskt jobb sedan hon anslöt sig till styrelsen x. Hon har dubblat antalet fritidsroddare och 2022 var första året på länge som flertal lag från open rowing har varit med och tävlat. Annemarijn har rott i x antal år och började sin karriär i rodd x.

annemaranj.jpg
IMG_0642.PNG

MATERIALINTENDEN

Joe har funnits med i klubben sedan x och varit med på tävlingslaget. Han började ro x. Han har endast suttit på styrelsen som båt & material ansvarig sendan 2022. På den korta tiden har han gjort ett fantastiskt jobb med att ta hand om våra båtar och material och han har även flertal gånger lärt medlemmarna hur vi kan förbättra de sätt vi tar hand om båtarna. Han är även ansvarig för KTH's roddlag.

 

Har du frågor angående båtarna, material eller KTH's träningslag kan du ta kontakt med Joe.   

KASSÖR

Natalia började ro på ARF 2014. Hon har tränat med tävlingslaget och tävlat på många regattor genom åren. Hon har hand om allt som har med ARF's kassa.

Har du frågor gällade fakturor, utlägg för klubben och betalningar för medlemskap kan du vända dig till Natalia.

natalia 2.jpg
sam.jpg

KLUBBMÄSTARE

Sam har tävlat och rott hos ARF sedan x. Har har suttit som Eventorganisatör i x år och har bland annat ordnat Jubeleum fest som blev oerhört lyckat.

 

Har du tips eller vill hjälpa Sam anordna en fest kan du höra av dig till Sam. 

REVISOR

Gunilla har suttit som revisor i klubben sedan x. Tillsammans med Natalia har de fått ochj hållt orning på ekonomin. Hon har även medfört med mycket annat då hon fått Axfood att sponsra med present priser till regattor och öppnat dörren för att Axfood ska ha events på roddklubben.

gunilla ARF styrelse.jpg
Eric fixer.jpg

ERIC

Eric är inte på styrelsen längre. Men han är oerhört uppskattad av klubbens medlemmar. Han tar om båtarna, renoverar dem och lägger sitt hjälp och själ i att få iordning båtar för att klubben ska kunna nyttja alla sina båtar. 

Ta en stund att tacka honom för hans insatser genom åren när du ser honom! 

 

ANDRA SOM MEDFÖRT TILL
KLUBBENS UTVECKLING

Valberedning: Sami Nahas & Erik Bröte

Suppleanter: Steffi, Fredrica & Alp

Sist men inte minst vår fantastiska media ansvariga Emma som har postat inlägg på instagram och hållit vår media närvaro vid liv <3. Tack!

Samt många andra klubbmedlemmar (bland annat Clara Hamell) som hjälper oss driva klubben vidare till nya höjder. 

Stort tack för allas insatser! 

Alla på balkongen ARF.JPG
bottom of page