Hoppa till sidans innehåll

Så här påverkas verksamheten av de nya Corona-riktlinjer

01 NOV 2020 17:39
  • Uppdaterad: 01 NOV 2020 17:39

På grund av det rådande läget i regionen Stockholm och med tanke på rekommendationerna som utfärdades av Folkhälsomyndigheten, Region Stockholm och Riksidrottsförbundet har styrelsen beslutat följande:

  • Du som kommer till båthuset för att träna är fri från symptom som feber, hosta, snuva eller halsont och har varit så i minst tre dygn.
  • Du håller god handhygien och tvättar händerna före och efter träningen.
  • Du rengör handtag på roddmaskiner och åror efter användning. Desinfektionsmedel finns.
  • Du kommer helst ombytt till träningen, använder omklädningsutrymmen så lite som möjligt och hänger inte kvar före eller efter träningen. Du ser även till att hålla avstånd till dina klubbkamrater.
  • Du ror endast i mindre båtar. Men eftersom vattnet blir allt kallare så går du inte ut själv om du ror singel, men ser till att ni är minst två båtar på vattnet och att ni behåller kontakten medan ni ror.
  • Du som tränar på roddmaskin gör detta själv i det stora rummet och ser till att vädra ordentligt efter dig. Alternativt tränar du på altanen. Glöm inte att desinficera handtagen efter träning. Desinfektionsmedel finns. Det kommer finnas ett bokningssystem för roddmaskinerna.
  • Handsprit finns utplacerat i båthuset. Använd det.

Höststädning

På grund av de rådande förhållanden kommer det tyvärr inte hållas någon traditionell höststädning i år. Däremot får var och en gärna ta åt sig uppgiften att hålla båthuset rent och båtarna i trim. Du som städar, tänk även på dörrhandtag och liknande.

Skribent: Anna-Luisa Volk
E-post: Adressen Gömd

 

 

Online logbook

imageo5t1.png

Current training schedule

  Competitive Rowing Leisure Rowing
Mon    
Tue 06.30  
Wed 06.30 19.00 (indoor)
Thurs 06.30  
Fri    
Sat 09.00  
Sun 09.00 10.00

 

 

 

Postadress:
Akademiska RF - Rodd
Box 19064
10432 Stockholm

Besöksadress:
Frescati hagväg 18A
11419 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@akademiskarodd....

Se all info